tiistai 2. heinäkuuta 2019

Sasu's Playhouse

Talomme sisustustuksen lähtökohta on alusta asti ollut luoda lämmin ja tunnelmallinen kokonaisuus. Tähän Tiina löysi meille sopivan yhteistyökumppanin porvoolaisen Sasu's Playhousen. Otimmekin Sasuun yhteyttä sähköpostitse ja sovimme vierailun myymälään. Yllätykseksemme löysimme oletettua enemmän meidän tyylisiä tavaroita ja ostoslistasta kehkeytyikin huomattavan pitkä, meidän onneksemme tottakai.

Sasu's Playhouse on perustettu jo vuonna 2000, ja se tuo maahan muun muassa Indonesiassa valmistettuja oman mallistonsa täystiikkisiä huonekaluja. Kierrätystiikki on ekologinen materiaali ja siitä valmistetussa tuotteessa näkyy elämä ja käsityön jälki jokaisen tuotteen ollessa uniikki. Lisäksi Sasu's Playhousen valikoimissa on kymmenittäin erilaisia eurooppalaisia toimijoita, jotiden mallistoista löytyy mielenkiintoisia ja persoonallisia huonekaluja ja piensisustustuotteita.

Olemme jo vuosia olleet tiikin ystäviä, joten päätös hyödyntää kierrätystiikkiä monissa eri huonekaluissa oli helppo. Tiikkiä voit löytää useasta eri tilasta talostamme, mm. keittiön baarijakkaroista ja olohuoneen kahvipöydistä. Mittatilauksena juuri Airon Neitoon valmistetut olohuoneen tv-taso ja ruokailutilan kaapisto sekä loungen seinän mittainen laatikoista koostuva kirjahylly saapuivat toukokuussa merikontissa suoraan Helsingin Vuosaaren satamaan ja matkasi Porvoon kautta meille käärittynä huolellisesti pahveihin solmittuina kauniilla naruilla. Pyykkikuilun luukun valitsimme tiiviin sähköpostikirjeen vaihdon seurauksena Sasun ollessa valitsemassa tuotteita Indonesiassa. Industrial-henkiset yläkerran aulan Karen metallikaapisto ja tv-taso ovat hyvä esimerkki Sasu's Playhousen laajasta valikoimasta. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti