keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Tontti-ilta 2/17

Helmikuussa 2017 järjestettiin Kouvolan kaupungintalolla tontti-ilta messurakentamisesta kiinnostuneille. Ihan hyvin voi käydä kuuntelemassa ja saada ilmaiset pullakahvit, tuumimme. Samalla voisi ehkä törmätä talotehtaiden edustajiinkin. Tuolloin oli vain alustava käsitys budjetista eikä minkäänlaista tietoa, mitä rakentaminen vaatii. Vaan eiköhän mekin sitten selvitä jos muutkin, ja lähdimme kierrokselle.

Salin oven vieressä oli Pohjolan Design-Talojen pöytä, jonka takana seisoi firman kotiräätäli, Mr Harri Ruokonen. Design=tyylikästä ja Talot=no, taloja. Ei voi olla huono idea keskustella näiden kanssa, esitteissäkin oli hieno kansi. Siispä ilmaisimme kiinnostuksemme rakentamista kohtaan. 

Kuvailimme taloa, jonka haluaisimme rakentaa. "Vaikuttava" (tosin hieman toisin ilmaistuna). "Ulkoporeallas yläkerran terassille" oli kuulemma kallis ja hankala toteuttaa. Myös iso, kaksikerroksinen ja lounge vilahti puheessa. Ilmeisestä järkytyksestä selvittyään Harri kertoi, että mahdollista on ja jotakuinkin sillä summalla, mitä pohdimme. Tässä vaiheessa grandioottinen ajattelu ei asettanut minkäänlaisia rajoitteita. Kättelimme ja sovimme suunnittelupalaverin lähiviikoille

Jatkoimme kierrosta, muitakin talotehtaita ilmeisesti kiinnosti projektintynkämme, mutta jatkoyhteydenottoihin ei sittemmin vastattu. Mitäpä pienistä, pääsisimme kuitenkin joidenkin kanssa etenemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti