keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Perustukset ja paalutus

Blogin hiljaiselon aikana emme ole tyytyneet vain odottamaan ensi kesää. Vaikka talomme tulee avaimet käteen-periaatteella, toimitus kattaa kaiken vain perustuksista ylös päin. Olemme siis teetättäneet tonttikohtaisen perustamistapatutkimuksen ja kilpailuttaneet talomme perustukset ja sopineet niiden aikataulusta. Tarkka ajankohta on vielä avoin, mutta joka tapauksessa kesän aikana alkaa tontilla tapahtua.

Talomme perustussuunnitelman tekee Perustus-Ässä, joka tulee tekemään myös talomme tuulettuvan pohjan ontelolaatoista. Ennen sopimuksen solmimista Pekko tapasi heidän edustajansa kasvotusten Korialla ja saimme jo alustavan kustannusarvion kirjallisena jo tällöin. Jatkoimme tästä saumatonta ja nopeaa yhteydenpitoa sähköpostitse ja puhelimitse.

Rantakorttelissa talot ovat perustettava teräspaaluin, jotka tulee meille asentamaan paikallinen yritys, Teräspaalutus Tamminen

Vielä maatyöt pitäisi kilpailuttaa kokonaan, niin saisimme niistäkin sopimuksia aikaan ja tarkka aikataulu talomme pohjatöille tarkentuisi. Talotoimitus on kuitenkin sovittu alustavasti viikolle 36, jolloin tapahtuu enemmän. DT on luvannut rakentaa talon valmiiksi kuudessa kuukaudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti