torstai 10. toukokuuta 2018

Keittiö(maailma)

Vapaapäivän kunniaksi pidimme palaverin sisustussuunnittelijamme Tiinan / Suunnittelutoimisto Pilke kanssa. Käytiin ihan toimistolla asti juomassa kahvia ja pullaa, samalla lapset viihtyivät Padia katsellen. Odottelemme edelleen talotoimittajalta .dwg -kuvia ja tiettyjen asioiden hintatietoja saapuviksi suunnittelua varten, mutta tässä vaiheessa on kuitenkin aloitettava keittiön pohjan ja kiintokalusteiden sijoittelu.

Kävimme aluksi läpi hieman referenssikuvia, joita olimme ladanneet Pinterestiin, jotta pääsisimme tyylistä kartalle. Pintamateriaaleista on melko tarkat ajatukset, 2010 edellisen keittiön päätettyämme on hyviä ja huonoja kokemuksia. 
-Kivitasot ovat ehdottomat. Tyylikkäät, helppohoitoiset, voi laittaa kuumia kattiloita ja leipoa
-Kiiltävän mustat kaapit ovat näyttäviä, mutta näyttävät myös sormenjäljet
-Samsungin keittiökoneissa on kivat siniset ledit ja jääkaapeissa on hyvät kahvat, mutteivät ole teknisesti loistavia
-Ledinauhat ovat nykyaikaa ja niillä saa epäsuoraa valoa toteutettua

Design-Talot tekevät Keittiömaailman kanssa yhteistyötä, joten olemme varanneet suunnitteluajan parin viikon päästä Lahteen. Tuolloin pääsemme yhdessä Tiinan kanssa hypistelemään keittiön tasoja, ovia ja suunnittelemaan kiintokalusteita muualle taloon.

Ahaa-elämyksen saimme, kun Tiina kertoi, ettei välttämättä sisäovien tarvitsekaan olla valkoisia laakaovia, vaan niihin on olemassa "päällysteitä"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti