torstai 4. lokakuuta 2018

Raksan syyskuu

Blogihiljaisuus ei ole merkinnyt hiljaisuutta työmaalla. Ylimääräinen energia on mennyt aika pitkälti pienempien ja isompien päätösten tekemiseen ja yksityiskohtien viilaamiseen. 

Mitä kuuluu tontille siis nyt? Multaa, savea ja hiekkaa edelleen kasoittain. Maatyöt jäivät erinäisten viivästyksien takia kesken, mutta se ei estänyt talopaketin tuloa. Maatöiden loppuunsaattamista puolestaan hidastaa itse talo, koska rakennustelineet estävät viemäröintien/ulkopuolisten putkien vetämisen. Viime viikonloppuna purimme omakätisesti autotallin edustan rakennustelineen, jotta maatöitä voitaisiin jatkaa ja jotta itse taloa pystyttäisiin jatkamaan. Samalla kuljetimme kuusi Transporterillista roskia, lähinnä styroxia ja villoja kaupungin toimittamille jätelavoille Pioneeritien päähän. Jätelavat tulivat yllätyksenä ja pyytämättä, olimme jo suunnitelleet oman lavan tilaamista tontille. Hieno kädenojennus Kouvolan kaupungilta rakentajille, sillä noilla roskilla täyttää lavallisen hyvin nopeasti. 

Kaikesta huolimatta talo on edennyt jotakuinkin suunnitellussa aikataulussa ja käsillä on lattianvalu. Tällä hetkellä meillä on ehkä kattokin paikoillaan. Sisällä näyttää avaralta väliseinien vielä puuttuessa, mutta alamme saada tuntumaa kodin todellisesta korosta suhteessa maastoon ja jokeen. Olohuoneesta ja ruokailutilasta näkyy Kymijoki ja parveke on suunnattu juuri niin kuin ajatuksissa olikin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti