maanantai 22. huhtikuuta 2019

Laatat paikallaan

Aiemmin kerroimme valinneemme Tulikiven valikoimista melkein kaikki talomme sisustuskivihankinnat. Nyt ne ovat löytäneet talossamme paikkansa ja täytyy vain todeta, että upealta näyttää. 

Eteisen ja kodinhoitohuoneen lattia ovat alttiina kovalle koetukselle, mutta tahdoimme myös näihin tiloihin näyttävyyttä. Toisaalta laatan täytyisi olla myös helppohoitoista. Laatoitettavia tiloja alakerrassa oli myös lounge sekä erillinen wc. Vaatimuksenamme oli löytää sellainen laatta, mitä eri kokoisena voisi hyödyntää luontevasti eri tiloissa säilyttäen niiden yhtenäinen linja. Tulikiven laajasta graniittivalikoimasta olikin helppo löytää meille sopiva ratkaisu, jonka nimikin oli sopivan enteilevä: Black pearl. Tätä sai eri kokoisina, joten lattian yhtenenäinen ilme oli luontevaa saavuttaa tilasta toiseen siirryttäessä.

Keittiön tasoksi valikoitui monen mutkan jälkeen Tulikiven pronssin hehkuinen Star galaxy.

Alakerran kylpyhuoneen laattavalinnat aiheuttivat pientä mielipiteiden eriäväisyyksiä, mutta keskustelujen jälkeen valitsimme sinne Tulikiven perinteistä vuolukiveä, joka ei olisi märkänäkään liukas eikä ime vettä. Ja jotta kokonaisuudesta tulisi meidän näköinen, lattiaan ja suihkuseinälle löysi tiensä pieni suorakaiteen muotoinen vuolukivimosaiikki.




Yläkerran kylpyhuoneeseen valitsimme yhteistuumin valkoista Carraran marmoria. Mielenkiintoisuutta pintoihin tekee se, että suuremman laatan seuraksi valitsimme lattiaan ja oven vastakkaiselle seinälle samaa kiveä pienenä marmoriheksagonina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti