lauantai 18. toukokuuta 2019

Sohvavalinnat

Talomme sohvavalintoja pyörittelimme suunnittelupöydällä jonkin aikaa. Yläkerran aulan sohva oli helppo päättää, se tulisi olemaan selkeälinjainen, mustaa ja nahkaa. Alakerran olohuoneen sohva puolestaan vaihtui mietinnöissä nahkasta kankaaseen ja kankaan kautta jälleen nahkaan. Väri oli alunperin suunnitelmissa tyylikäs konjakki, haaveilimme harmaasta, ajattelimme mustaa ja lopulta palasimme alkuperäiseen Tiinan suunnitelmaan. Valitsimme siis konjakin värisen kulmadivaanin.

Finsoffat on kotimainen yritys, joka on valmistanut Suomessa sohvia jo vuodesta 1970. Vierailimme heidän kutsustaan Keravan myymälässä ja saimme asiantuntevaa palvelua, neuvoja ja ideoita. Mallisto on laaja ulottuen mittatilausvalmistukseen erilaisin täytemateriaalein. Saimme kotiimme nahkoista ja kankaista näytepalat, jotta voisimme paikan päällä tutkia eri materiaaleja, miten ne istuisivat tiloihin. Meitä miellytti heti ensisilmäyksestä Helsinki-sohvien tyylikäs linjakkuus ja untuvarouhetyynyjen laadukkuus ja istumamukavuus. Halusimme yhteinäisyyttä olohuoneisiin, joten valitsimme yläkertaan mustan Helsinki-sohvan ja alakertaan konjakin värisen Helsinki-kulmadivaanin, mikä tehtiin meille mittojen mukaan. Materiaalina molemmissa Finsoffien uusi Copenhagen-nahka untuvarouhetäytteellä.

Sohvien lisäksi Finsoffien kautta saa laadukkaita sänkyjä, joten samalla iskulla hankimme lastenhuoneisiin upouudet sängyt. Lasten mieli jo tekisi tehdä omat pesät niihin ja jäädä nukkumaan pitkien raksapäivien päätteeksi!



www.finsoffat.fi - Kotimaiset sohvat ja sängyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti