keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Lumon

Lumon-yhtiöt on julkisivu-, parveke- ja terassituotteisiin erikoistunut yritys, jonka alle kuuluvat parveke- ja lasiterassien tuotantoyhtiö Lumon Oy, myynnistä ja asennuksesta vastaava Lumon Suomi Oy ja aurinkosuojaverhoihin keskittynyt Suomen Visor Oy. Kuulostaa aluksi hiukan monimutkaiselta, mutta sitä ei se ole, vaan todella kätevää ja helppoa. Lumon tarjoaa kuluttajalle yhdeltä istumalta tai meidän tapauksessa parilla soitolla ja muutamalla sähköpostilla kaiken kattavan avaimet käteen-paketin räätälöitynä juuri meidän tarpeisiin vaivattomasti ja ammattitaidolla. Ja koska heidän isot tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa, oli mukava suosia paikallista toimijaa.

Sivuterassimme halusimme kattaa talon henkeen sopivasti ja avarasti lasilla. Lasitettu terassimme on sopivasti lännen puolella, mikä toisaalta asettaa haasteensa kuumien kesäpäivien suhteen. Tähän loistavan ratkaisun tuo Lumonin aurinkosuojaverhot terassin kattoon asennettuna sekä sivuille tarvittaessa kääntyvät lasiseinät. Terassin toiseen päähän oli suunniteltu jo arkkitehtimme toimesta poreallas ja tästä nurkasta halusimme mahdollisimman suojaisen sen keskeisestä sijainnista huolimatta. Valitsimme Lumonin valikoimista porealtaan ympärille myös aurinkosuojaverhot, jotka voidaan joko nostaa tai laskea tai jopa jättää puoliväliin lasia. Lasiterassille tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin luomaan terassin runkoon upotettiin ledivalolistat.

Parvekkeellemme suunniteltiin tyylikkäät ja puolestaan yhtenäiset parvekelasit mahdollisimman huomaamattomilla saumoilla, jotka eivät estä kaunista Kymijoki-näkymää, mutta tarjoavat suojaisen paikan nauttia ympäri vuoden parvekkeen tunnelmasta.


2 kommenttia:

  1. Hei, mitkä olivat olohuoneen upeat kattovalaisimet ja mistä olivat ostettu?��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos sinulle. Olohuoneen valaisimet hankimme E.liteltä ja ne ovat Mantran Infinity-kattovalaisimet, halkaisija 71cm. Johdot ovat 150cm pitkiä, mutta E.litellä niitä jatkettiin niin, että alaslasku on yhteensä 250cm.

      Poista