sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Villeroy&Boch

Villeroy&Boch on saksalainen 1748 perustettu yritys, joka valmistaa kylpyhuonekalusteita, astiastoja, lasistoja ja aterimia. Tuotteissa yhdistyy klassinen muotoilu ja modernit innovaatiot tuoden valikoiman tähän päivään.

Alakerran kylpyhuoneeseen halusimme modernin ja nykyaikaisen pesevän wc-istuimen, kaikkea erikoista voi esitellä messuilla. Villeroy&Boch Vi-Clean I-100-istuin on herättänyt ihmetystä ja iloa ystävissämme. Vi-Clean I-10 on ensimmäinen pesuistuin, jossa pesutoimintoja ei ole sijoitettu istuimen kanteen, vaan ne ovat piilotettu itse wc-istuimeen. Näin on saatu aikaan elegantti kokonaisuus, joka näyttää aivan tavalliselta wc-istuimelta. Istuinta käytetään kätevästi kaukosäätimestä ja älypuhelimeen on mahdollista ladata sovellus, mikä helpottaa mm. vianmääritystä. Pesutoiminnot jakaantuvat rear wash-takapesuun ja ladywashiin sekä istuimesta löytyy harmonic wave eli eteen/taakse liikkuva pesusuutin, mikä liikkuu myös sivusuunnassa. Pesusuutin puhdistuu lisäksi automaattisesti käytön jälkeen. Veden lämpötilaa ja vesisuihkun voimakkuutta voi säätää, samoin kuin pesusuuttimen etäisyyttä. Istuimessa on lisäksi hitaasti sulkeutuva istuinkansi ja -rengas. voi säätää. Suutin puhdistuu automaattisesti. Huuhtelupainike on lasinen musta kiiltävä ViConnect L200, jossa on led-taustavalo. Huuhtelupainikkeesta löytyy pieni ja iso huuhtelu, ja huuhtelu määriä voi itse vielä hienosäätää.



Alakerran wc:hen valikoitui Villeroy&Bochin musta Legato-kaapisto, jonka etupaneeliin integroidut ledit voi himmentää hipaususta. Katseenvangitsijaksi valitsimme My Nature-sarjan pehmeämuotoisen pesualtaan. Sarja itsessään on saanut Red Dot Design-muotoilupalkinnon. Yläkerran kylpyhuoneessa puolestaan harmaa Legato-kaapisto sai parikseen samasta sarjasta matalamman pesualtaan ja My View-peilikaapin tuomaan lisäsäilytystilaa.


Täten V&B oli myös luonnollinen valinta tyylikkääseen rapujuhlakattaukseen, jonka Tiina loihti ruokapöydällemme. Lautaset ja kiulut ovat Flow-sarjaa, tarjoiluastia ja puiset laudat Artesano-sarjasta sekä La Divina -sarjan viini- ja kuohuviinilasit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti