keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Ulkoporeallas

Useiden tutkimusten mukaan ulkoporeallas parantaa ihmisten elämänlaatua keskimäärin 20%. Tämän olemme myös nykyisessä talossamme huomanneet, kun olemme omistaneet ulkoporealtaan muutaman vuoden. Siten oli päivänselvää, että tulisimme laittamaan pihallemme altaan myös messutaloomme. Miten upeaa onkaan syysiltojen hämärtyessä ihastella auringonlaskua tai kylminä talvipäivinä nauttia +38,5-asteisesta vedestä sekä poreista. Ehkä myös kylmästä oluesta.

Talon suunnittelussa olemme ottaneet huomioon altaan sijoituksen terassille, perustussuunnitelmassa 15cm betonilaatan valun sekä sähkösuunnitelmassa oman sähkönsyötön altaalle.

Maailmalla on monenhintaisia ja -laatuisia altaita, mutta parhaat valmistetaan Atlantin takana. Näistä parhaista parhaimmat valmistaa Hot Spring Kaliforniassa. Suomessa altaita myy KuumaLähde. Laitoimme siis kyselyä em. yritykselle muutamasta mallista ja kiinnostuksesta messuyhteistyöhön. Pitkän pohdiskelun jälkeen päädyimme Limelight-sarjan Flair-altaaseen.

Limelight-altaiden menestystarina alkoi jo vuonna 2008, kun mallisto tuli markkinoille. Nyt 10-vuotisjuhlavuonna malliston uudistunut design tuo mukanaan muun muassa tyylikkään vaakapaneloinnin, uudet väriyhdistelmät ja upean valaistuksen niin altaan sisä- kuin ulkopuolellekin – mukaan lukien uudistuneen ja enemmän informaatiota altaasta antavan merkkivalon. Myös teknisesti altaat nousevat uudelle tasolle, sillä vuoden 2018 mallistossa jokaisessa altaassa on vakiovarusteena tehokas otsonaattori ja huomattavasti enemmän suodatustehoa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti